10 motive pentru care nu te vor mai enerva manusile in Camera Curata

Nu imi plac manusile de nitril, nu imi plac cele din latex. De fapt nu imi plac manusile de nici un fel, insa in camera curata... nu prea avem de ales.

Nu imi place cum imi transpira mainile in aceste manusi, nu imi place senzatia pe care mi-o lasa cand le scot si nu ma pot obisnui. 

Cam acum 2 ani am descoperit o super crema cu colagen si vitamine produsa in Romania la INCDTP - sucursala ICPI (M.G. Albu, V. Trandafir, C.I. Aldea, G. Bumbeneci, Crema cu colagen si vitamine pentru protectia si revitalizarea pielii, Cerere de brevet OSIM no. A 00984 / 10.12.2012).

Toti cunoscutii mei lauda aceasta crema si in timp ce port manusile in camera curata cam la fiecare 10 minute ma bucur ca s-a inventat aceasta crema. Bineinteles, crema are mult mai multe aplicatii, doamnele de la laborator sunt foarte amabile si va pot sfatui cu privire la aplicatiile acestei creme. 

Totusi, aceasta sa fie singura solutie - bucuria ca mai tarziu imi rasfat mainile cu acea crema minunata dupa ce le-am chinuit in manusi toata ziua? Bineinteles ca nu! Exista si Linere pentru manusi!

Liner pentru manusi

Ce sunt aceste linere?

Sunt un fel de lenjerie de corp pentru maini, peste care tragem manusile pe care le folosim in camera curata.

Linerele pentru manusi imbunatatesc mult confortul operatorului, in timpul orelor indelungate petrecute in camera curata. Ele reduc substantial transpiratia si riscul aparitiei dermatitelor de contact asociate cu purtarea manusilor de latex, uretan, PVC, nitril sau alte tipuri de manusi.

Bineinteles, ele nu sunt de unica folosinta - pot fi spalate si refolosite. 

Exemple de Linere - aici.

Linerele BCR de poliester sunt facute 100% din poliester cu filament continuu. Au greutate medie, sunt moi si confortabile la purtarea pe termen lung. Aceste linere pot fi spalate si reutilizate. Sunt ambidextre, maneca linerului este colorata pentru controlul usor al stocului.

Linere manusi BCR® poliester:

- 100% filament continuu poliester impletit

- Poliesterul ofera o bariera subtire si totusi durabila purtatorului

- Pot acoperi degetul complet pentru protectia totala a celor mai sensibili utilizatori de manusi sau pot lasa liber varfurile degetelor pentru aplicatiile care necesita utilizarea simtului tactil

- Sunt reutilizabile, ambidextre

- Pot fi sterilizate

Aplicatii:

- Pentru utilizare in laborator sau spatii de productie

- Pot fi folosite ca atare ca manusi de inspectie pe placi electronice, sticlarie, lentile, elemente optice sau alte surpafete critice

- Imbunatatesc confortul, reduc transpiratia si sensibilitatea asociate cu purtatul pe termen lung a manusilor

- Linerele pot fi utilizate in camerele curate indiferent de standardul ISO al camerei cand sunt purtate sub manusi de nitril, latex, vinil, neopren sau alte materiale

In concluzie motivele pentru care nu te vor mai enerva niciodata manusile in camera curata sunt:

1. Exista crema cu vitamine si colagen de la INCDTP pentru revitalizare la iesirea din camera curata.

2. Exista linere de poliester cu deget intreg sau cu varfurile taiate pe care le poti folosi pentru imbunatatirea confortului.

Lipsesc 8 motive? Nu-i nimic, cele 2 mentionate mai sus fac cat 10 oricum!