De ce CleanRoom Expert?

Cleanroom Expert a luat fiinta pentru a raspunde necesitatii pietei de a avea un furnizor dedicat pentru acest domeniu.

Compania NanoSystems MC care a fondat website-ul Cleanroom Expert activeaza in domeniul furnizarii si instalarii de camere curate, fiind astfel in pozitia unica de a putea oferi atat produsele necesare cat si consultanta cu privire la necesitatile de intretinere ale unei camere curate.

Deci de ce ai apela la Cleanroom Expert pentru produsele de protectie personala, consumabile pentru mentenanta si accesorii?

7 Motive serioase:

1) Consultanta clara si documentata, de la un profesionist la altul - nu vom recomanda niciodata vreun produs inainte de a intelege camera ta curata si necesitatile sale.

2) Vocea experientei - pentru ca nu poti risca sa incerci ceva nou fara a sti de la inceput daca iti indeplineste cerintele.

3) Respect pentru necesitatile tale - gama noastra de produse contine doar produse pe care noi insine ni le-am dori utilizate in camere curate pentru diverse aplicatii.

4) Experienta de piata in serviciul tau - daca nu avem ceea ce ai nevoie vom gasi, contactele noastre pe plan mondial ne permit sa iti scurtam cautarea.

5) Respect pentru bugetul tau - pentru ca intelegem gama de produse, vom cauta in permanenta sa furnizam cele mai bune produse la preturi corecte.

6) Livrare gratuita - livrare gratuit pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de valoarea comenzii. 

7) Incercam sa mentinem in stoc produsele cele mai uzuale astfel incat termenul de livrare sa fie cat mai rapid.

O camera curata este prea importanta pentru a fi pusa in pericol cu materiale sub-standard, bugete intinse la maxim si speculatie ne-informata. De aceea serviciile noastre tin cont de acest lucru.

Stim ca o camera curata nu poate fi subestimata. Vom reusi impreuna sa gasim solutiile cele mai potrivite adaugand experienta noastra cunostintelor tale.

Te vom sprijini la fiecare pas si asteptam cu incredere sa iti fim de folos cat mai curand.