Despre Noi

Bine ati venit la Cleanroom Expert.

Cleanroom Expert este un website dedicat consumabilelor pentru camere curate si protectiei personale apartinand firmei NanoSystems MC SRL - capital 100% romanesc. Iti oferim doar produse de calitate si servicii de cel mai inalt nivel.

Persoanele din spatele acestui website au ani de experienta in domeniul echipmanetelor de inalta tehnologie destinate cercetarii si dezvoltarii de procese noi, ani de experienta in domeniul servicii pentru laboratoarele de cercetare si controlul calitatii si cu experienta in domeniul camerelor curate. Tocmai de aceea intelegem nu numai necesitatea de a te proteja pe tine ca utilizator, cat si necesitatea de a proteja procesul sau produsul din camera curata.

Tu poate ca nu ai atata pasiune pentru imbracamintea de protectie (si de ce ai avea?), insa noi suntem pasionati si aceasta inseamna ca poti avea incredere in Cleanroom Expert cand vine vorba de produse de calitate, servicii de calitate si buget rezonabil.

Valorile companiei noastre

Ne luam in serios responsabilitatea de a ne proteja clientii cu produse de cea mai inalta calitate, de a le oferi un serviciu ireprosabil, fiabil, flexibil.