Termeni de plata

Plata

Nu ne transmiteti sub nici o forma prin email sau fax datele carti de credit sau de debit. Nu ne putem asuma responsabilitatea securitatii datelor transmise in acest fel. 

Comenzile pot fi acceptate numai daca aveti cont. Conturile pot fi create direct de pe website. Nu acceptam comenzi prin telefon. Prin telefon va putem ghida astfel incat sa reusiti sa folositi website-ul si sa plasati o comanda.

Pentru plata de tip Credit, toate conturile sunt supuse unei verificari. In urma acestei verificari acest mod de plata poate fi acceptat sau nu.

Plata prin emiterea unei facturi se face in termen de 3 zile de la primirea facturii. Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea incasarii sumei. Ne rezervam dreptul de a refuza livrarea daca confirmarea platii nu poate fi facuta chiar si in cazul livrarilor urgente.

Pentru toti clientii care achizitioneaza prin credit (cu exceptia facturilor proforme) plata trebuie facuta in termen de maxim 30 de zile de la data facturii. Plata cu intarziere va genera acumularea de penalitati in valoare de 0.5% pe zi de intarziere din valoarea bunurilor ne-platite. Bunurile raman in proprietatea furnizorului pana la plata integrala.

Pentru toti clientii noi se solicita ca prima comanda sa fie efectuata cu plata in avans.