Termeni si Conditii Utilizare Website

TERMENI SI CONDITII

*Nu comercializam produse catre persoanele fizice.

PREZENTARE GENERALĂ

Acest website este operat de Cleanroom Expert. De-a lungul site-ului, termenii "noi", "noi" și "nostru" se referă la Cleanroon Expert. Cleanroom Expert ofera acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de la acest site pentru tine, utilizatorul, condiționată de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicile și avizele menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și / sau de cumpărare ceva de la noi, vă implicați în "Serviciul" nostru și sunt de acord să respectați următorii termeni și condiții ( "Termenii serviciului", "Termenii"), inclusiv acei termeni suplimentari condiții și politici se face referire aici și / sau prin hyperlink disponibile. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare a utilizatorilor, care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianții și / sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție înainte de a accesa sau folosind site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați Termenii serviciului. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau de a utiliza orice servicii. În cazul în care acești Termeni de utilizare sunt considerate o ofertă, de acceptare este limitată în mod expres la Termenii serviciului.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la depozitul curent trebuie să fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și / sau modificarea site-ului. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc noi care le oferă cu platforma de e-commerce on-line, care ne permite să vândă produsele și serviciile noastre pentru tine.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI Magazin online

Fiind de acord cu Termenii serviciului, declarați că sunteți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau că sunteți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ai dat acordul pentru permite oricare dintre persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră minore pentru a utiliza acest site.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat și nici nu vă poate, în utilizarea Serviciului, încalcă legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmită orice viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
O încălcare sau de încălcare a oricăreia dintre termenii vor avea ca rezultat rezilierea imediată a serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul pentru oricine, din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că, conținutul (nu, inclusiv informații de card de credit), pot fi transferate necriptat și implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adaptarea la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informații de card de credit este întotdeauna criptate în timpul transferului de-a lungul rețelelor.
Sunteți de acord să reproduce, copia, vinde, revinde sau de a exploata orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fara acordul explicit în scris de către noi .
Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu se va limita sau afecta în vreun fel acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - acurateții, integralității și oportunitatea informațiilor

Noi nu suntem responsabili în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe acest site este oferit doar informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura bază pentru luarea de decizii fără consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau mai multe în timp util a informațiilor. Încrederea acordată de material de pe acest site se face pe propriul risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice, în mod necesar, nu este actuală și este prevăzută doar ca referință. Ne rezervam dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificări site-ului.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICARI LA SERVICIU ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia), fără notificare, în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau de către orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse să se întoarcă sau schimb numai în conformitate cu politica de returnare.
Noi am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar la magazin. Nu putem garanta că ecranul monitorului computerului de orice culoare va fi exacte.
Ne rezervam dreptul, dar nu sunt obligate, să limiteze vânzările de produsele sau serviciile noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. S-ar putea exercita acest drept, de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitățile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau de stabilire a prețurilor produselor se pot schimba în orice moment, fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice produs, în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va satisface așteptările dumneavoastră, sau că orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - PRECIZIA FACTURARE ȘI CONT INFORMAȚII

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda puneți cu noi. S-ar putea, la propria noastră discreție, limita sau de a anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit, și / sau ordinele care utilizează aceeași facturare și / sau adresa de expediere. În cazul în care vom face o modificare sau de a anula o comandă, vom încerca să vă notifice prin contactarea e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat în momentul în care ordinul a fost făcută. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinelor care, în opinia noastră exclusivă, par a fi introduse de către dealeri, distribuitori sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizeze achiziție curente, complete și exacte și informații pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru de cont. Sunteți de acord să actualizați prompt contul dvs. și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numere de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dumneavoastră și vă vom contacta după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Noi vă poate oferi acces la instrumente de terțe părți asupra cărora noi nu monitorizează și nici nu au nici un control, nici de intrare.
Recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că noi oferim acces la astfel de instrumente "așa cum este" și "așa cum este disponibil", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care rezultă din sau cu privire la utilizarea de instrumente opționale terțe părți.
Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și discreție și ar trebui să se asigure că sunteți familiarizați și aprobă condițiile în care sunt instrumentele sunt furnizate de către furnizorul terț relevant (e).
De asemenea, putem, în viitor, a oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv, eliberarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi, sunt, de asemenea, obiectul acestor Conditii de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI ALE TERȚILOR

Anumite conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru poate include materiale de la terțe părți.
Link-uri terțe părți de pe acest site puteți direcționa către site-uri terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vor avea nici o responsabilitate sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri terțe părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Noi nu suntem răspunzători pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte operațiuni efectuate în legătură cu site-urile unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile respectivei terțe părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a se angaja în orice tranzacție. Plângeri, reclamații, preocupări sau întrebări referitoare la produsele terță parte ar trebui să fie îndreptate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII DE UTILIZATOR, feedback-ul și alte documente

În cazul în care, la cererea noastră, trimiteți anumite observații specifice (de înregistrări exemplu, concurs) sau fără o solicitare din partea noastră va trimite idei creative, sugestii, propuneri, planuri, sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că poate, în orice moment, fără restricție, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în alt mod, în orice mediu de orice comentarii pe care le înaintează la noi. Suntem și nu are nicio obligație (1), pentru a menține orice comentarii în încredere; (2) să plătească despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3), pentru a răspunde la orice comentarii.
Putem, dar nu au nici o obligație de a, monitoriza, edita sau elimina conținutul care ne determina la discretia noastra sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau in alt mod sau încalcă proprietatea intelectuală oricărei părți sau a acestor Conditii de utilizare .
Sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu va încălca nici un drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsa, pretind a fi alta decât cineva le sau altfel noi sau terțe părți induc în eroare cu privire la originea oricăror observații. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le face și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de dvs. sau orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Prezentarea dvs. de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - erori, INEXACTITĂILE ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxele de transport de produs, timpul de tranzit și disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni, precum și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant este incorectă, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .
Noi nu iau nici o obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant, inclusiv, fără a se limita la, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu este specificată nicio modificare sau data aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site legat de reîmprospătare, ar trebui să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site relevant a fost modificat sau actualizat.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții așa cum stabilite în Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilicite; (B) pentru a solicita alte persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (C) să încalce, reglementările provinciale sau de stat, reguli, legi, ordonanțe sau internaționale, federale locale; (D) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (E) pentru a hartui, abuz, insultă, un rău, defăimați, calomnie, discredita, intimida, sau o discriminare bazată pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (F) să prezinte informații false sau care induc în eroare; (G) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricarui site relevant, alte site-uri, sau de pe internet; (H) pentru a colecta sau de a urmări informațiile personale ale altora; (I) pentru a spam-ului, phish, Pharm, pretext, păianjen, crawl, sau racla; (J) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau eluda elementele de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant, alte site-uri, sau de pe Internet. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau orice alt site relevant pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLINARE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Noi nu garantăm, reprezintă sau garantează că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigure sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.
Sunteți de acord că, din când în când putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate la tine prin intermediul serviciului (cu excepția după cum se menționează în mod expres de către noi) furnizate "ca atare" și "așa cum este disponibil" pentru utilizarea dumneavoastră, fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv garanțiile implicite toate sau condiții de vandabilitate, calitate vandabilă, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, din titlu, și non-încălcare.
În nici un caz, Cleanroom Expert, directorii, funcționarii, angajații, filialele, agentii, contractori, stagiari, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau de licentiatorii să fie răspunzător pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale, sau derivate, de orice natură, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspunderea strictă sau în alt mod, care rezultă din utiliza orice tip de serviciu sau de orice produse procurate cu ajutorul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de a utiliza serviciul sau orice alt produs, incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis, sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Pentru că unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și Expert cleanroom și mamă, filialele, afiliatii, parteneri, ofițeri, directori, agenți, contractori, furnizori de licențe, furnizorii de servicii, subcontractori, furnizori, interni si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor sau a documentelor care le încorporează prin referință, sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi rupte din acești termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA

Obligațiile și obligațiile părților contractate înainte de data încetării va supraviețui rezilierea acestui acord, pentru toate scopurile.
Aceste Conditii de utilizare sunt eficiente, cu excepția cazului și până la denunțarea de către dvs. sau noi. Poți anula Termenii serviciului în orice moment ne-ați anunțat că nu mai doriți să folosiți serviciile noastre sau când nu mai utilizați site-ul nostru.
În cazul în care, în opinia noastră exclusivă nu reușesc, sau ne bănuiți că ați eșuat, pentru a se conforma cu orice termen sau prevedere a acestor Conditii de utilizare, putem, de asemenea, poate rezilia prezentul acord în orice moment, fără notificare și va rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data terminării; și / sau în consecință, se poate nega accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Eșecul de noi de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Conditii de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.
Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între tine și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciilor, înlăturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicări și propuneri , orale sau scrise, între noi și voi (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor nu se interpretează împotriva părții de redactare.

SECȚIUNEA 18 - LEGI

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care va punem la dispozitie servicii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI Termenii serviciului

Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, la această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizeze, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru modificari. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau serviciul după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - DATE DE CONTACT

Întrebări cu privire la Termenii serviciului ar trebui să fie trimise la noi la office@nanosystems.ro.


--------------------------------------