Termeni si Conditii Utilizare Website

TERMENI SI CONDITII

*Nu comercializam produse catre persoanele fizice.

PREZENTARE GENERALĂ

Acest website este operat de Cleanroom Expert. De-a lungul site-ului, termenii "noi", "noi" și "nostru" se referă la Cleanroon Expert. Cleanroom Expert ofera acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de la acest site pentru tine, utilizatorul, condiționată de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicile și avizele menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și / sau de cumpărare ceva de la noi, vă implicați în "Serviciul" nostru și sunt de acord să respectați următorii termeni și condiții ( "Termenii serviciului", "Termenii"), inclusiv acei termeni suplimentari condiții și politici se face referire aici și / sau prin hyperlink disponibile. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare a utilizatorilor, care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianții și / sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție înainte de a accesa sau folosind site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați Termenii serviciului. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau de a utiliza orice servicii. În cazul în care acești Termeni de utilizare sunt considerate o ofertă, de acceptare este limitată în mod expres la Termenii serviciului.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la depozitul curent trebuie să fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și / sau modificarea site-ului. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc noi care le oferă cu platforma de e-commerce on-line, care ne permite să vândă produsele și serviciile noastre pentru tine.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI Magazin online

Fiind de acord cu Termenii serviciului, declarați că sunteți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau că sunteți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ai dat acordul pentru permite oricare dintre persoanele aflate în întreținerea dumneavoastră minore pentru a utiliza acest site.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat și nici nu vă poate, în utilizarea Serviciului, încalcă legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmită orice viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
O încălcare sau de încălcare a oricăreia dintre termenii vor avea ca rezultat rezilierea imediată a serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul pentru oricine, din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că, conținutul (nu, inclusiv informații de card de credit), pot fi transferate necriptat și implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adaptarea la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informații de card de credit este întotdeauna criptate în timpul transferului de-a lungul rețelelor.
Sunteți de acord să reproduce, copia, vinde, revinde sau de a exploata orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fara acordul explicit în scris de către noi .
Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu se va limita sau afecta în vreun fel acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - acurateții, integralității și oportunitatea informațiilor

Noi nu suntem responsabili în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe acest site este oferit doar informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura bază pentru luarea de decizii fără consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau mai multe în timp util a informațiilor. Încrederea acordată de material de pe acest site se face pe propriul risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice, în mod necesar, nu este actuală și este prevăzută doar ca referință. Ne rezervam dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificări site-ului.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICARI LA SERVICIU ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia), fără notificare, în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau de către orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse să se întoarcă sau schimb numai în conformitate cu politica de returnare.
Noi am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar la magazin. Nu putem garanta că ecranul monitorului computerului de orice culoare va fi exacte.
Ne rezervam dreptul, dar nu sunt obligate, să limiteze vânzările de produsele sau serviciile noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. S-ar putea exercita acest drept, de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitățile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau de stabilire a prețurilor produselor se pot schimba în orice moment, fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice produs, în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va satisface așteptările dumneavoastră, sau că orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - PRECIZIA FACTURARE ȘI CONT INFORMAȚII

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda puneți cu noi. S-ar putea, la propria noastră discreție, limita sau de a anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit, și / sau ordinele care utilizează aceeași facturare și / sau adresa de expediere. În cazul în care vom face o modificare sau de a anula o comandă, vom încerca să vă notifice prin contactarea e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizat în momentul în care ordinul a fost făcută. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinelor care, în opinia noastră exclusivă, par a fi introduse de către dealeri, distribuitori sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizeze achiziție curente, complete și exacte și informații pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru de cont. Sunteți de acord să actualizați prompt contul dvs. și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numere de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dumneavoastră și vă vom contacta după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Noi vă poate oferi acces la instrumente de terțe părți asupra cărora noi nu monitorizează și nici nu au nici un control, nici de intrare.
Recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că noi oferim acces la astfel de instrumente "așa cum este" și "așa cum este disponibil", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care rezultă din sau cu privire la utilizarea de instrumente opționale terțe părți.
Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și discreție și ar trebui să se asigure că sunteți familiarizați și aprobă condițiile în care sunt instrumentele sunt furnizate de către furnizorul terț relevant (e).
De asemenea, putem, în viitor, a oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv, eliberarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi, sunt, de asemenea, obiectul acestor Conditii de utilizare.

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI ALE TERȚILOR

Anumite conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru poate include materiale de la terțe părți.
Link-uri terțe părți de pe acest site puteți direcționa către site-uri terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vor avea nici o responsabilitate sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri terțe părți, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Noi nu suntem răspunzători pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte operațiuni efectuate în legătură cu site-urile unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile respectivei terțe părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a se angaja în orice tranzacție. Plângeri, reclamații, preocupări sau întrebări referitoare la produsele terță parte ar trebui să fie îndreptate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARII DE UTILIZATOR, feedback-ul și alte documente

În cazul în care, la cererea noastră, trimiteți anumite observații specifice (de înregistrări exemplu, concurs) sau fără o solicitare din partea noastră va trimite idei creative, sugestii, propuneri, planuri, sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că poate, în orice moment, fără restricție, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în alt mod, în orice mediu de orice comentarii pe care le înaintează la noi. Suntem și nu are nicio obligație (1), pentru a menține orice comentarii în încredere; (2) să plătească despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3), pentru a răspunde la orice comentarii.
Putem, dar nu au nici o obligație de a, monitoriza, edita sau elimina conținutul care ne determina la discretia noastra sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau in alt mod sau încalcă proprietatea intelectuală oricărei părți sau a acestor Conditii de utilizare .
Sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu va încălca nici un drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsa, pretind a fi alta decât cineva le sau altfel noi sau terțe părți induc în eroare cu privire la originea oricăror observații. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le face și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate și nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de dvs. sau orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Prezentarea dvs. de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - erori, INEXACTITĂILE ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxele de transport de produs, timpul de tranzit și disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni, precum și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant este incorectă, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .
Noi nu iau nici o obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant, inclusiv, fără a se limita la, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu este specificată nicio modificare sau data aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site legat de reîmprospătare, ar trebui să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site relevant a fost modificat sau actualizat.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții așa cum stabilite în Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilicite; (B) pentru a solicita alte persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (C) să încalce, reglementările provinciale sau de stat, reguli, legi, ordonanțe sau internaționale, federale locale; (D) să încalce sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (E) pentru a hartui, abuz, insultă, un rău, defăimați, calomnie, discredita, intimida, sau o discriminare bazată pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (F) să prezinte informații false sau care induc în eroare; (G) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricarui site relevant, alte site-uri, sau de pe internet; (H) pentru a colecta sau de a urmări informațiile personale ale altora; (I) pentru a spam-ului, phish, Pharm, pretext, păianjen, crawl, sau racla; (J) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze cu sau eluda elementele de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant, alte site-uri, sau de pe Internet. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau orice alt site relevant pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - DECLINARE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Noi nu garantăm, reprezintă sau garantează că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigure sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.
Sunteți de acord că, din când în când putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate la tine prin intermediul serviciului (cu excepția după cum se menționează în mod expres de către noi) furnizate "ca atare" și "așa cum este disponibil" pentru utilizarea dumneavoastră, fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv garanțiile implicite toate sau condiții de vandabilitate, calitate vandabilă, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, din titlu, și non-încălcare.
În nici un caz, Cleanroom Expert, directorii, funcționarii, angajații, filialele, agentii, contractori, stagiari, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau de licentiatorii să fie răspunzător pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale, sau derivate, de orice natură, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspunderea strictă sau în alt mod, care rezultă din utiliza orice tip de serviciu sau de orice produse procurate cu ajutorul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de a utiliza serviciul sau orice alt produs, incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului sau orice conținut (sau produs) postat, transmis, sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat de posibilitatea lor. Pentru că unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și Expert cleanroom și mamă, filialele, afiliatii, parteneri, ofițeri, directori, agenți, contractori, furnizori de licențe, furnizorii de servicii, subcontractori, furnizori, interni si angajatii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor sau a documentelor care le încorporează prin referință, sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi rupte din acești termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - REZILIEREA

Obligațiile și obligațiile părților contractate înainte de data încetării va supraviețui rezilierea acestui acord, pentru toate scopurile.
Aceste Conditii de utilizare sunt eficiente, cu excepția cazului și până la denunțarea de către dvs. sau noi. Poți anula Termenii serviciului în orice moment ne-ați anunțat că nu mai doriți să folosiți serviciile noastre sau când nu mai utilizați site-ul nostru.
În cazul în care, în opinia noastră exclusivă nu reușesc, sau ne bănuiți că ați eșuat, pentru a se conforma cu orice termen sau prevedere a acestor Conditii de utilizare, putem, de asemenea, poate rezilia prezentul acord în orice moment, fără notificare și va rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data terminării; și / sau în consecință, se poate nega accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Eșecul de noi de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Conditii de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.
Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între tine și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciilor, înlăturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicări și propuneri , orale sau scrise, între noi și voi (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor nu se interpretează împotriva părții de redactare.

SECȚIUNEA 18 - LEGI

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care va punem la dispozitie servicii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Romania.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI Termenii serviciului

Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, la această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizeze, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru modificari. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau serviciul după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 - DATE DE CONTACT

Întrebări cu privire la Termenii serviciului ar trebui să fie trimise la noi la office@nanosystems.ro.


--------------------------------------

$1 Zile
$2 Ore
$3 Minute
$4 Secunde
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"} {"en":"Trending","fr":"Tendance"} {"en":"Deal","fr":"Traiter"}
{ "en":{ "general": { "field": { "required": "Necesar", "actions": "Actiuni", "top_btn": "Sus" }, "accessibility": { "skip_to_content": "Sari la continut", "close_modal": "Inchide (esc)" }, "meta": { "tags": "Tagged \"\"", "page": "Page PageDrop" }, "404": { "title": "Pagina nu a fost gasita", "subtext": "Pagina solicitata nu exista.", "link": "Continua catre pagina de start" }, "pagination": { "previous": "Inapoi", "next": "Inainte", "current_page": "Pagina din " }, "password_page": { "opening_soon": "Opening Soon", "login_form_heading": "Enter store using password", "login_form_password_label": "Password", "login_form_password_placeholder": "Your password", "login_form_submit": "Enter", "signup_form_email_label": "Email", "signup_form_success": "We will send you an email right before we open!", "admin_link_html": "Are you the store owner? Log in here<\/a>", "password_link": "Enter using password", "powered_by_shopify_html": "This shop will be powered by " }, "social": { "share_on_facebook": "Share", "share_on_twitter": "Tweet", "share_on_pinterest": "Pin it", "alt_text": { "share_on_facebook": "Share pe Facebook", "share_on_twitter": "Tweet on Twitter", "share_on_pinterest": "Pin on Pinterest" } }, "search": { "no_results_html": "Ai cautat \"\" si nu am gasit nici un rezultat.", "results_with_count": { "one": " rezultat pentru \"\"", "other": " rezultate pentru \"\"" }, "title": "Cauta in site", "placeholder": "Cauta", "submit": "Trimite", "close": "Inchide cautarea" }, "newsletter_form": { "newsletter_email": "Join our mailing list", "email_placeholder": "Email address", "confirmation": "Thanks for subscribing", "submit": "Subscribe", "show_me_text": "Do not show me again" }, "filters": { "show_more": "Mai mult", "show_less": "Mai putin" }, "breadcrumbs": { "home": "Acasa", "create_account": "Creare cont", "account": "Cont", "addresses": "Adrese" }, "item": { "remove": "Elimina item" } }, "sections": { "header": { "top_header_login": "Login", "top_header_register": "Inregistrare", "top_header_wishlist": "Wishlist", "register_dropdown": "Nu ai cont? Fa-ti unul aici", "forgot": "Parolaa uitata", "all_collection": "Toate categoriile", "world_wide_delivery": "Livrare in toata tara", "shipping_text": "Livrare gratuita", "hot_line": "Telefon " }, "menu": { "mobile_menu_tab": "Meniu", "mobile_account_tab": "Cont", "mobile_settings_tab": "Setari" }, "slideshow": { "next_slide": "Inainte", "previous_slide": "Inapoi", "pause_slideshow": "Pauza", "play_slideshow": "Play", "play_video": "Play video", "close_video": "Inchide video" }, "map": { "get_directions": "Cere instructiuni GPS", "address_error": "Eroare la cautarea acestei adrese", "address_no_results": "Nu exista aceasta adresa", "address_query_limit_html": "You have exceeded the Google API usage limit. Consider upgrading to a Premium Plan<\/a>.", "auth_error_html": "There was a problem authenticating your Google Maps account. Create and enable the JavaScript API<\/a> and Geocoding API<\/a> permissions of your app." } }, "blogs": { "article": { "view_all": "Vezi tot", "all_topics": "Toate subiectele", "by_author": "de ", "posted_in": "Postat in", "read_more": "Citeste...", "back_to_blog": "Inapoi la " }, "comments": { "title": "Lasa un comentariu", "name": "Nume", "email": "Email", "message": "Mesaj", "post": "Trimite comentariu", "moderated": "Atentie, comentariile necesita aprobareanoastra inainte de a fi publicate.", "success_moderated": "Comentariul a fost trimis cu succes. Toate comentariile necesita aprobarea noastra inainte de publicare.", "success": "Comentariul a fost postat cu succes! Thank you!", "comments_with_count": { "one": " comentariu", "other": " comentarii" } } }, "cart": { "general": { "title": "Cosul tau", "note": "Adauga o nota suplimentara la comanda", "remove": "Elimina", "subtotal": "Subtotal", "savings": "Economisesti", "shipping_at_checkout": "Livrarea si TVA sunt calculate la iesire", "update": "Update", "checkout": "Procesare comanda", "empty": "Cosul tau este gol.", "cookies_required": "Trebuie sa permiti utilizarea de cookies pentru a putea folosi cosul de cumparaturi.", "edit": "Editare", "cancel": "Anulare", "continue_shopping": "Continua cumparaturile", "recently_added_item": "Produse adaugate recent", "remove_item": "Elimina acest produs", "view_and_edit_cart": "Vezi si ajusteaza cosul", "clear": "Goleste cosul", "empty_page_title": "Cosul este gol", "here": "aici", "empty_continue_html": "Apasa aici pentru a continua cumparaturile.", "processing": "Se proceseaza...", "items_count_label": " produse in cos", "ok": "OK" }, "label": { "product": "Produs", "price": "Pret", "quantity": "Cantitate", "total": "Total", "total_item": "Total produs", "sub_total_top": "Subtotal cos" } }, "collections": { "general": { "view_all": "Vezi tot", "clear_all": "Sterge tot", "no_matches": "Ne pare rau, nu exista produse in aceasta categorie", "items_with_count": { "one": " produs", "other": " produse" }, "load_more": "Mai multe", "sidebar_btn": "Filtreaza dupa" }, "sorting": { "title": "Sorteaza dupa", "manual": "Promovate", "best_selling": "Cele mai vandute", "title_ascending": "Alfabetic, A-Z", "title_descending": "Alfabetic, Z-A", "price_ascending": "Pret, mic->mare", "price_descending": "Pret, mare->mic", "created_descending": "Data, noi->vechi", "created_ascending": "Data, vechi->noi" }, "filters": { "title_tags": "Filtrare", "all_tags": "Toate produsele", "categories": "categorii", "title": "Filtru", "color": "Culoare", "size": "Dimensiune", "brand": "Brand", "price": "Pret", "green": "Green", "blue": "Blue", "red": "Red", "pink": "Pink", "black": "Black", "purple": "Purple", "white": "White", "orange": "Orange" }, "product_item": { "quick_shop": "Vezi rapid", "compare": "Comparare", "wishlist": "Wishlist" } }, "contact": { "form": { "name": "Nume", "email": "Email", "phone": "Telefon", "message": "Mesaj", "submit": "Trimite", "post_success": "Multumim ca ne-ai contactat. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.", "address": "Adresa", "telephone": "Telefon", "title": "Scrie-ne", "required": "Necesar" } }, "customer": { "account": { "title": "Contul meu", "details": "Detalii cont", "view_addresses": "Vezi adrese", "return": "Inapoi la detalii cont" }, "activate_account": { "title": "Activeaza cont", "subtext": "Creeaza o parola pentru activarea contului.", "password": "Parola", "password_confirm": "Confirma parola", "submit": "Activeaza cont", "cancel": "Refuza invitatia" }, "addresses": { "title": "Adresele tale", "default": "Implicit", "add_new": "Adauga adresa noua", "edit_address": "Editeaza adresa", "first_name": "Prenume", "last_name": "Nume", "company": "Firma\/Institutie", "address1": "Adresa 1", "address2": "Adresa 2", "city": "Localitate", "country": "Tara", "province": "Provincie\/Judet", "zip": "Cod postal", "phone": "Telefon", "set_default": "Adauga ca adresa implicita", "add": "Adauga adresa", "update": "Update adresa", "cancel": "Anulare", "edit": "Editare", "delete": "Stergere", "delete_confirm": "Sigur vrei sa stergi aceasta adresa?" }, "login": { "title": "Login", "desc": "Daca ai deja cont, logheaza-te cu adresa de email.", "email": "Email", "password": "Parola", "forgot_password": "Ai uitat parola?", "sign_in": "Intra in cont", "guest_title": "Continua fara cont", "guest_continue": "Continua" }, "orders": { "title": "Istoric comenzi", "order_number": "Comanda", "date": "Data", "payment_status": "Status plati", "fulfillment_status": "Status livrari", "total": "Total", "none": "Nu ai plasat inca nici o comanda." }, "order": { "title": "Comanda ", "date": "Plasata in ", "cancelled": "Comanda anulata in ", "cancelled_reason": "Motiv: ", "billing_address": "Adresa facturare", "payment_status": "Status plata", "shipping_address": "Adresa livrare", "fulfillment_status": "Status livrari", "discount": "Reducere", "shipping": "Livrare", "tax": "TVA", "product": "Produs", "sku": "SKU", "price": "Pret", "quantity": "Cantitate", "total": "Total", "fulfilled_at": "Livrat in ", "subtotal": "Subtotal" }, "recover_password": { "title": "Resetare parola", "email": "Email", "submit": "Trimite", "cancel": "Anulare", "subtext": "Iti vom trimite un email pentru resetarea parolei.", "success": "Ti-am trimis un email cu un link pentru resetarea parolei." }, "reset_password": { "title": "Reseteaza parola contului", "subtext": "Introdu noua parola pentru contul ", "password": "Parola", "password_confirm": "Confirma parola", "submit": "Reseteaza parola" }, "register": { "title": "Creare Cont", "first_name": "Prenume", "last_name": "Nume", "email": "Email", "password": "Parola", "submit": "Creare cont", "desc": "Crearea unui cont este rapida. Doar completezi formulaarul de mai jos." } }, "homepage": { "onboarding": { "product_title": "Your product's name", "product_description": "This area is used to describe your product’s details. Tell customers about the look, feel, and style of your product. Add details on color, materials used, sizing, and where it was made.", "collection_title": "Your collection's name", "blog_title": "Your post's title", "blog_excerpt": "Your store hasn’t published any blog posts yet. A blog can be used to talk about new product launches, tips, or other news you want to share with your customers. You can check out Shopify’s ecommerce blog for inspiration and advice for your own store and blog.", "blog_author": "Author name", "no_content": "This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar." } }, "layout": { "navigation": { "search": "Cauta", "toggle": "expand\/collapse", "expand": "extinde", "collapse": "colapseaza", "all_categories": "Categorii" }, "cart": { "title": "Cos", "items_count": { "one": "produs", "other": "produse" } }, "customer": { "account": "Cont", "log_out": "Log out", "logout": "Log out", "log_in": "Log in", "create_account": "Creare cont", "sign_up": "Inscriere", "wishlist": "Wishlist" }, "footer": { "social_platform": " pe " }, "list_page": { "grid": "Grila", "list": "Lista" } }, "products": { "product": { "regular_price": "Pret normal", "sold_out": "Vandut", "unavailable": "Indisponibil", "on_sale": "% Reducere", "quantity": "Cantitate", "add_to_cart": "Adauga in cos", "back_to_collection": "Inapoi la ", "related_title": "Produse complementare", "qty_increase": "Creste", "qty_decrease": "Descreste", "deal_days": "Zile", "deal_hours": "Ore", "deal_minutes": "Minute", "deal_second": "Secunde", "select_option": "Selecteaza optiuni", "add_to_wishlist": "Wishlist", "add_to_review": "Review", "compare_success_msg": " a fost adaugat cu succes la comparatie", "compare_exist_msg": " este deja in comparatie", "compare_cart_msg": " a fost adaugat in cos", "compare_remove_msg": " a fost eliminat din comparatie", "comparing_box": "Comparatie", "compare_no_items": "Nu exista produse introduse in comparatie", "wishlist_success_msg": " a fost adaugat in Wishlist cu succes", "wishlist_exist_msg": " exista deja in Wishlist", "wishlist_cart_msg": " a fost adaugat in cos", "wishlist_box": "Wishlist", "wishlist_remove_msg": " a fost eliminat din Wishlist", "wislist_no_items": "Nu exista produse in Wishlist", "upsell_cart_msg": "\"\" a fost adaugat in cos", "upsell_block_title": "Se cumpara de obicei cu \"\"", "upsell_cart_qty": " produs\/produse", "upsell_product_page_title": "S-ar putea sa iti placa si aceste produse", "upsell_checkout_btn": "Cumpara", "share": "Share produs", "share_on_facebook": "Share pe Facebook", "share_on_twitter": "Share pe Twitter", "share_on_pinterest": "Share pe Pinterest", "share_on_google": "Share pe Google+", "share_on_linkedin": "Share pe LinkedIn", "availability": "Disponibilitate", "in_stock": "In stoc furnizor sau la termen", "out_of_stock": "Fara stoc", "quick_overview": "Vezi rapid", "details": "Detalii", "reviews": "Reviews", "first_review": "Scrie tu primul review!", "tags": "Taguri produse", "size_chart": "Ghid selectie marimi", "options": "Optiuni", "vendor": "Producator", "features": "Caracteristici", "sale_left_text": " VANDUT. GRABESTE-TE! DOAR CATEVA RAMASE LA ACEST PRET!", "checkout_text": "Cumpara in mod securizat cu" }, "upsell": { "recommend_text": "Cineva a cumparat", "minute_ago": "de minute" } }, "gift_cards": { "issued": { "title_html": "Iata cadou de la ShopDrop!", "subtext": "Cadoul tau", "disabled": "Disabled", "expired": "A expirat pe ", "active": "Expires on ", "redeem_html": "Foloseste acest cod la plasarea comenzii pentru a beneficiar de reducerea de ", "shop_link": "Incepe achizitia", "print": "Tipareste acest bonus", "remaining_html": " ramasi", "add_to_apple_wallet": "Adauga in Apple Wallet" } }, "date_formats": { "month_day_year": "%B %d, %Y" }, "shopify": { "checkout": { "general": { "page_title": "Plaseaza comanda", "continue_button_label": "Continua", "complete_purchase_button_label": "Finalizare comanda", "edit_link_label": "Editare", "all_rights_reserved": "Toate drepturile rezervate. ", "print_policies_link_label": "Tipareste", "cart": "Cos", "close_modal_label": "Inchide", "continue_to_shipping_method": "Continua la metoda de livrare", "continue_to_payment_method": "Continua la metoda de plata", "continue_to_review": "Verificare comanda", "back_to_cart": "Inapoi la cos", "back_to_contact_information": "Inapoi la informatii client", "back_to_shipping_method": "Inapoi la metoda de livrare", "back_to_payment_method": "Inapoi la metoda de plata", "edit_shipping_address": "Editare adresa livraer", "edit_contact_information": "Editare informatii client", "edit_shipping_method": "Editare metoda de livrare", "edit_payment_method": "Editare metoda de plata", "edit_billing_address": "Editare adresa de facturare", "contact_us_html": "Contacteaza-ne pentru mai multe informatii!", "autocomplete_title": "Sugestii" }, "contact": { "title": "Informatii client", "address_title": "Adresa", "country_placeholder": "Tara", "shipping_address_title": "Adresa livrare", "customer_information_title": "Informatii Client", "email_label": "Email", "email_or_phone_label": "Email sau numar de telefon", "email_or_phone_placeholder": "Email sau numar de telefon", "stored_addresses_label": "Adrese memorate", "new_address_label": "Adresa noua...", "first_name_label": "Prenume", "optional_first_name_label": "Nume", "first_name_placeholder": "Prenume", "optional_first_name_placeholder": "Prenume", "last_name_label": "Nume", "last_name_placeholder": "Nume", "company_label": "Firma\/Institutie", "optional_company_label": "Firma\/Institutie (optional)", "company_placeholder": "Firma\/Institutie (optional)", "optional_company_placeholder": "Firma\/Institutie (optional)", "address1_label": "Adresa 1", "address1_placeholder": "Adresa 1", "address2_label": "Adresa 2 (optional)", "optional_address2_label": "Adresa 2 (optional)", "address2_placeholder": "Adresa 2 (optional)", "optional_address2_placeholder": "Adresa 2 (optional)", "city_label": "Localitate", "city_placeholder": "Localitate", "country_label": "Tara", "province_label": "Provincie\/Judet", "province_placeholder": "Provincie\/Judet", "phone_label": "Telefon", "optional_phone_label": "Telefon (optional)", "phone_placeholder": "Telefon ", "optional_phone_placeholder": "Telefon )optional)", "zip_code_placeholder": "Cod postal", "postal_code_placeholder": "Cod postal", "postcode_placeholder": "Cod postal", "pincode_placeholder": "Pincode - daca este cazul" }, "customer_account": { "not_user_label": "Nu esti ?", "have_an_account_label": "Deja ai cont?", "sign_in_link_label": "Login", "sign_out_link_label": "Logout", "save_my_information_label": "Salveaza informatiile pentru data viitoare" }, "order_summary": { "title": "Sumar comanda", "order_name_label": "Comanda ", "shopping_cart_label": "Cos", "discount_title": "Reducere", "discount_label": "Reducere", "discount_placeholder": "Reducere", "gift_card_title": "Gift Card", "gift_card_label": "Gift Card", "gift_card_placeholder": "Gift Card", "gift_card_and_discount_title": "Gift card si cod de reduceri", "gift_card_and_discount_label": "Gift card si cod de reduceri", "gift_card_and_discount_placeholder": "Gift card si cod de reduceri", "show_discount_form_link_label": "Ai un cod de reduceri? Apasa aici pentru a-l introduce.", "remove_gift_card_label": "Elimina gift card", "remove_discount_label": "Elimina reducere", "free_shipping_discount_label": "Livrare gratuita", "apply_discount_button_label": "Aplica reducere", "cart_does_not_meet_discount_requirements_notice": "Cosul tau nu indeplineste cerintele pentru codul en de discount", "discount_requires_customer_notice": "Va rugam introduceti datele de livrare", "customer_does_not_meet_discount_requirements_notice": "Informatiile despre client nu indeplinesc cerintele pentru codul en de discount", "shipping_information_does_not_meet_discount_requirements_notice": "Informatiile de livrare nu indeplinesc cerintele pentru codul en de discount", "customer_already_used_once_per_customer_discount_notice": "Codul en a fost deja utilizat", "subtotal_label": "Subtotal", "shipping_label": "Livrare", "taxes_label": "TVA", "free_total_label": "Gratuit", "paid_label": "Platit", "payment_due_label": "Plata datorata", "vat_label_html": "Inclusiv TVA in valoare de ", "cost_table_title": "Sumar costuri", "discount_and_gift_card_savings_notice": "Dupa in reduceri si in gift carduri", "discount_savings_notice": "Dupa ca reducere", "gift_card_savings_notice": "Dupa ca gift card", "description_label": "Descriere", "price_label": "Pret", "quantity_label": "Cantitate", "product_image_label": "Imagine produs", "scroll_order_summary": "Scroll pentru mai multe produse", "expand_order_summary": "Arata sumar comanda", "collapse_order_summary": "Ascunde sumar comanda" }, "stock": { "page_title": "Probleme de inventar", "title": "Probleme de inventar", "items_unavailable_notice": "Unele produse au devenit indisponibil. Cosul a fost modificat ca atare. ne paare rau pentru inconvenienta.", "product_column_header": "Produse", "quantity_column_header": "Cantitate", "price_column_header": "Pret", "status_column_header": "Status", "removed_from_cart_notice": "Eliminat din cos", "sold_out_label": "vandut", "reduced_label": "Redus", "reduced_with_quantity_label": "Au ramas numai ", "remove_from_cart_button_label": "Elimina din cos", "continue_shopping_button_label": "Continua", "go_back_to_cart_button_label": "Inapoi la cos" }, "shipping": { "title": "Metoda de livrare", "waiting_on_rate_notice": "Asteapta pana calculam costurile pentru livrare.", "no_rates_for_cart_or_destination_notice": "Nu exista metode de livrare disponibile pentru produsele tale sau adresa ta.", "no_rates_for_country_notice": "Nu oferim livrare in ", "no_rates_contact_notice": "Contacteaza-en pentru mai multe informatii", "free_rate_label": "Gratuit", "cheapest_rate_label": "Cel mai ieftin", "please_enter_your_shipping_information_notice": "Introdu informatiile pentru livrare", "estimated_delivery_date_range": " - zile", "shipping_line_phone_label": "Numar de telefon mobil (necesar)", "shipping_line_phone": "Curierul poate folosi acest numar pentru a te gasi.", "estimated_delivery_date": { "one": "O zi lucratoare", "other": " zile lucratoare" }, "other_method": { "zero": "Nu exista metode de livrare", "one": "O metoda de livrare incepand de la", "other": " metode de livrare incepand de la" } }, "payment": { "amazon_payments_login_hint": "Va trebui sa te loghezi cu contul Amazon", "amazon_payments_logout": "Logout din Amazon Pay", "title": "Metoda de plata", "amount_left_to_pay_label": "Plata datorata: ", "gift_card_code_label": "Cod gift card", "apply_gift_card_button_label": "Aplica", "gift_card_balance_label": "Balanta: ", "show_gift_card_form_link_label": "Ai un gift card? Click ici pentru introducere", "supported_card_brands_more_label": "si altele...", "card_number_label": "Numar card", "card_number_placeholder": "Numar card", "card_pay_with": "Plateste cu:", "card_security_notice": "Toate tranzactiile sunt sigure si criptate", "name_on_card_label": "Numele de pe card", "name_on_card_placeholder": "Numele de pe card", "card_expiry_month_label": "Luna expirarii", "card_expiry_month_placeholder": "MM", "card_expiry_year_label": "Anul expirarii", "card_expiry_year_placeholder": "YY", "card_expiry_label": "Expirare", "card_expiry_long_label": "Expirare (MM\/YY)", "card_expiry_aria_description": "Format data expirare: luna, an", "card_start_month_label": "Luna de inceput", "card_start_year_label": "Anul de inceput", "card_start_long_label": "Data emiterii (MM\/YY)", "card_change_label": "Modifica", "same_billing_address_label": "la fel ca adresa de livrare", "different_billing_address_label": "Foloseste o adresa de facturare diferita", "free_order_notice_html": "Comanda ta este gratuita. Nu este necesara vreo plata.", "billing_address_title": "Adresa facturare", "no_method_error": "Pe baza locatiei tale si produselor din cos, nu exista vreo metoda de plata disponibila.", "not_configured_error": "Nu exista nici un gateway de plata cu cardul configurat.", "missing_credit_card_error": "Nu putem procesa vreo plata fara card de credit.", "order_covered_by_gift_cards_notice": { "one": "Comanda ta este platita integral cu gift card.", "other": "Comanda ta este platita integral cu gift card." } }, "payment_summary": { "gift_card_current_balance_notice": "Balanta curenta ", "credit_card_expires_on_notice": "Expira in \/ ", "express_payment_gateway_label": "Express", "manual_payment_gateway_label": "Manual", "billing_address_title": "Adresa facturare", "free_label": "Gratuit" }, "field_errors": { "handle_phone_invalid": "Introdu un numar de telefon valid", "handle_email_invalid": "Introdu o adresa de email valida", "email_invalid": "Introdu o adresa de email valida", "email_or_phone_blank": "Introdu adresa de email sau telefonul", "email_or_phone_invalid": "Introdu o adresa de email valida sau un numar de telefon valid", "address_first_name_blank": "Prenume", "address_last_name_blank": "Nume", "address_address1_blank": "Adresa", "address_address2_blank": "Adresa", "address_city_blank": "Localitate", "address_country_blank": "Tara", "address_province_blank": "Provincie\/Judet", "address_company_blank": "Institutie\/Firma", "address_phone_blank": "Numar de telefon valid", "address_zip_blank": "Cod postal", "address_zip_invalid_for_country": "Introdu un cod postal valid pentru ", "address_zip_invalid_for_country_and_province": "Introdu un cod postal valid pentru ", "credit_card_name_blank": "Introdu numele asa cum apare pe card", "credit_card_number_invalid": "Introdu un numar de card valid", "credit_card_expiry_invalid": "Introdu data de expirare corecta", "credit_card_month_invalid": "Introdu luna de expirare corecta", "credit_card_year_invalid": "Introdu anul de expirare corect", "credit_card_verification_value_blank": "Introdu codul CVV", "reduction_code_code_not_found": "Codul nu corespunde nici unei reduceri sau gift card. A fost introdus corect?", "reduction_code_discount_not_found": "Nu exista reducerea conforma codului introdus.", "reduction_code_gift_card_code_invalid": "Codul este invalid", "reduction_code_gift_card_unusable": "Nu poti folosi gift card pentru o comanda care contine gift card.", "shipping_line_phone_blank": "Pentru aceasta metoda de livrare, este nevoie sa introduci numarul de telefon.", "shipping_line_phone_invalid": "Pentru aceasta metoda de livrare, este nevoie sa introduci numarul de telefon CORECT.", "gift_card_already_applied": "Acest gift card a fost deja aplicat la comanda ta.", "gift_card_disabled": "Se pare ca gift cardul nu mai este disponibil.", "gift_card_expired": "Se paare ca gift cardul a expirat.", "gift_card_depleted": "Se pare ca nu mai exista fonduri pe gift card.", "gift_card_currency_mismatch": "Numai gift cardurile cumparate in RON pot fi folosite." }, "payment_errors": { "generic_error": "A aparut o eroare la procesarea platii. Mai incearca o data.", "rejected_transaction": "Furnizorul de servicii de plati a refuzat tranzactia. Mai incearca o data.", "credit_card_processing": "Se pare ca avem dificultati tehnice in procesarea platii tale. Te rugam sa revii mai tarziu.", "order_total_changed": "Totalul comenzii s-a modificat. Te rugam sa verific corectitudinea inainte de a plasa comanda.", "payment_processing": "A aparut o problema cu furnizorul de servicii de procesare a platilor. Alege alta metoda de plata sau incearca mai tarziu." }, "shipping_errors": { "shipping_method": "Cosul tau s-a modificat si costurile de transport nu se mai aplica. Alege din nou metoda de livrare." }, "alternative_payment_method_banner": { "or": "SAU" }, "alternative_payment_method": { "button_html": "Plaseaza comanda cu: " }, "paypal": { "button_html": "Cumpara cu " }, "apple_pay": { "button_html": "Cumpara cu " }, "processing": { "redirecting_page_title": "Redirectionare...", "redirecting_title": "Redirectionare...", "redirecting_notice": "Redirectionare...", "complete_your_purchase_title": "Finalizeaza achizitia", "page_title": "Se proceseaza comanda", "title": "Se proceseaza comanda", "wait": { "short": "Comanda ta se proceseaza.", "long": "Vei primi un email de confirmare imediat ce comanda ta a fost procesata. Atentie, avem un numar mare de comenzi in lucru.", "no_auto_refresh_html": "Daca nu est re-directionat automat, click ", "refresh_this_page": "Refresh pagina" } }, "payment_gateway": { "credit_card_label": "Card de credit" }, "thank_you": { "title": "Multumi pentru achizitie!", "confirmation_email_sent_text": "Un email de confirmare a fost trimis la ", "return_to_store_link_label": "Continua achizitiile", "print_link_label": "Tipareste confirmare", "payment_information_title": "Informatii de plata", "shipping_information_title": "Informatii livrare", "page_title": "Multumim !", "page_title_no_name": "Multumim!", "cancelled_page_title": "Comanda anulata", "customer_information_title": "Informatii client", "billing_address_title": "Adresa facturare", "shipping_address_title": "Adresa livrare", "payment_method_title": "Metoda de plata", "shipping_method_title": "Metoda de livrare", "estimated_arrival": "Data de livrare estimata: ", "re-order": "Comanda din nou aceleasi produse", "confirmed": "Confirmat", "thank_you_title": "Comanda ta este confirmata", "thank_you_description": "Am acceptat comanda si o pregatim pentru livrare. Intra periodic in contul tau pentru a afla statusul comenzii tale.", "confirmed_title": "Livrarea este confirmata", "confirmed_description": "Am acceptat comanda si o pregatim pentru livrare. Intra periodic in contul tau pentru a afla statusul comenzii tale.", "order_updates_title": "Update comanda", "order_updates_description_html": "Update-urile vor fi trimise la adresa ", "in_transit": "In tranzit", "in_transit_title": "Comanda ta este in tranzit", "in_transit_description": "Revino periodic la aceasta pagina pentru update status livrare.", "in_transit_description_days": "Ar trebui sa primesti comanda in cateva zile.", "in_transit_description_today": "Ar trebui sa primesti comanda astazi.", "in_transit_description_tomorrow": "Ar trebui sa primesti comanda maine.", "no_tracking_number": "Nu exista tracking number pentru aceasta comanda.", "out_for_delivery": "In curs de livrare", "out_for_delivery_title": "In curs de livrare", "out_for_delivery_description_html": "In curs de livrare. Daca nu primesti comanda in maxim 2 zile te rugam sa ne contactezi.", "attempted_delivery": "Tentativa de livrare esuata", "attempted_delivery_title": "Tentativa de livrare esuata", "attempted_delivery_description_html": "Tentativa de livrare esuata. Te rugam sa ne contactezi pentru a stabili o noua livrare.", "delivered": "Livrat", "delivered_title": "Comanda ta a fost livrata", "delivered_description_html": "Comanda ta a fost livrata. Daca ai obiectii sau nu ai primit in realitate comanda, te rugam sa ne contactezi.", "contact_us": "Contact", "contact_us_lowercase": "contact", "contact_us_html": "Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne.", "updated_time": "Updatat ", "failure": "Ne-livrat", "failed_title": "Livraera nu a putut fi efectuata.", "login_not_customer_html": "Nu esti ? Poti intra aici ", "cancelled_title": "Comanda ta a fost anulata", "order_number_label": "Numar comanda", "customer_validation_error": "Email invalid sau numar comanda invalid", "customer_validation_error_phone": "Telefon invalid sau numar comanda invalid", "login": "Login", "unfulfilled_items_title": "In pregatire pentru livrare", "unfulfilled_items_description": "La acest moment suntem in curs de pregatire a coletului pentru livrare.", "login_reorder_link_text": { "one": "cumpara si acest produs >", "other": "cumpara si aceste produse >" }, "marker": { "current": "Localizare curent livrare", "shipping": "Adresa de livrare" }, "fulfillment": { "fulfilled_table_title": "Produse in aceasta livrare", "unfulfilled_table_title": "Produse in pregatire pentru livrare", "product_image_label": "Imagine produs", "description_label": "Descriere", "quantity_label": "Cantitate" } }, "review": { "title": "Verifica comanda", "checkout_as_guest": "Plaseaza comanda fara cont" }, "newsletter": { "subscription_checkbox_label": "Inscrie-te pentru newsletter-ul nostru" }, "marketing": { "accept_marketing_checkbox_label": "Tineti-ma la curent cu ultimele noutati" }, "remember_me": { "authorize_purchase": "Autorizeaza achizitie", "title": "Tine-ma minte", "label": "Salveaza-mi nformati pentru plasare comenzi mai rapida pe viitor", "mobile_phone_icon_alt": "Telefon mobil", "mobile_phone_number": "Numar de telefon mobil", "modal": { "guest": { "title": "Foloseste informatia salvata", "paragraph": "Ai salvati informatiile la o achizitie anterioara. Pentru a le refolosi introdu codul primit pe telefon." }, "accelerated": { "title": "Introdu codul de verificare", "paragraph": "Pentru a plasa comanda cu aceste detalii introdu codul primit pe telefon." }, "logged_in_customer": { "title": "Plasare comenzi mai rapida. Ai ", "paragraph": "Ai salvati informatiile la o achizitie anterioara. Pentru a le refolosi introdu codul primit pe telefon." }, "verification_code_label": "Cod primit pe telefon", "fill_manually": "Inchide", "errors": { "enter_valid_code": "Codul introdus nu este corect", "enter_a_code": "Introdu un cod de verificare corect", "code_not_received": { "body": "Nu ai primit codul?", "contact_information_step": { "link": "Continua la plasarea de comenzi obisnuita" }, "payment_information_step": { "link": "Introdu informatiile pentru plata" } }, "server": { "title": "Shopify Pay nu este disponibil", "body": "Informatia salvata nu poate fi folosita. Mergi la plasarea obisnuita de comenzi." }, "throttle": { "title": "Limita de incercari a fost atinsa.", "body": "Codul a fost introdus gresit de prea multe ori. Mergi la plasarea obisnuita de comenzi." }, "authorize": { "title": "Shopify Pay nu este disponibil", "body": "Informatia salvata nu poate fi folosita. Mergi la plasarea obisnuita de comenzi.", "link": "Introdu informaiti plata" }, "shipping_address": { "title": "Nu putem livra in zona ta", "body": "Informatia salvata nu poate fi folosita. Mergi la plasarea obisnuita de comenzi." } } } }, "notifications": { "title": "Notificari" } }, "sentence": { "two_words_connector": " si", "last_word_connector": ", " }, "pagination": { "previous": "Inapoi", "next": "Inainte" }, "links": { "powered_by_shopify": "Powered by Cleanroom Expert", "learn_more": "Vezi furnizor de servicii" }, "feed": { "more": "Mai multe" }, "dates": { "day_names": { "sunday": "Duminica", "monday": "Luni", "tuesday": "Marti", "wednesday": "Miercuri", "thursday": "Joi", "friday": "Vineri", "saturday": "Sambata" }, "abbr_month_names": { "january": "Ian", "february": "Feb", "march": "Mar", "may": "Mai", "june": "Iun", "july": "Iul", "november": "Noi" }, "month_names": { "january": "Ianuarie", "february": "Februarie", "march": "Martie", "april": "Aprilie", "may": "Mai", "june": "Iunie", "july": "Iulie", "august": "August", "september": "Septembrie", "october": "Octombrie", "november": "Noiembrie", "december": "Decembrie" } }, "attributes": { "password": "parola", "password_confirmation": "confirmare parola", "first_name": "prenume", "last_name": "nume" }, "addresses": { "zip_code": "cod postal", "postal_code": "cod postal", "postcode": "Cod postal", "region": "Regiune", "prefecture": "Prefectura", "province": "Provincie", "state": "Stat", "state_and_territory": "Stat\/Teritoriu", "county": "Judet", "confirm": "Sigur vrei sa stergi aceasta adresa?" }, "errors": { "blank": "nu poate fi gol", "empty": "nu poate fi gol", "invalid_email": "adresa de email trebuie sa fie valida", "discount_disabled": "Aceasta reducere a fost dezactivata", "discount_expired": "Aceasta reducere nu mai este valabila", "invalid": "este invalida(a)", "taken": "a fost deja luat(a)", "contains_html_tags": "nu poate contine HTML", "too_short": "prea scurta (minimul este de caractere)", "too_long": "prea lunga (maximul este de caractere)", "password_mismatch": "parolele nu se potrivesc intre ele", "contains_spaces": "incepe sau se termina cu Spatiu", "email_domain_invalid": "domeniu email invalid", "invalid_for_country": "nu este valid pentru ", "full_name_required": "Introdu un nume valid", "invalid_for_card_type": "nu este valid", "invalid_type": "ne pare rau, nu acceptam carduri de acest tip", "invalid_format": "formatul nu este valid", "expired": "a expirat", "reset_password_html": "Aceasta adresa de email este deja asociata cu un cont. Daca contul iti apartine poti reseta parola<\/a>", "verify_email": "Am trimit un email la , intra pe linkul inclus pentru a verifica adresa de email." }, "notices": { "customer": { "password_reset_error": "Eoare resetare parola", "no_account_found": "Nu exista nici un cont asociat acestui email.", "invalid_credentials": "Datele contului nu sunt valide" }, "address": { "updated": "Adresa ajustata cu succes", "error_updating": "Eroare ajustare adresa", "created": "Adresa creata cu succes", "error_creating": "Eroare creare adresa", "deleted": "Adresa stearsa cu succes", "error_deleting": "Eroare stergere adresa" }, "order": { "not_available": "Aceasta comanda nu este disponibila", "financial_status": { "authorized": "Autorizat", "pending": "In curs de evaluare", "paid": "Platita", "unpaid": "Neplatita", "partially_paid": "Platita partial", "partially_refunded": "Rambursata partial", "refunded": "Rambursata" }, "fulfillment_status": { "fulfilled": "Livrat", "complete": "Complet", "partial": "Partial", "unfulfilled": "Nelivrat", "restocked": "Returnat" }, "transaction_status": { "success": "Succes", "pending": "In lucru", "failure": "Esuat", "error": "Eroare" }, "cancel_reason": { "declined": "Plata declinata", "inventory": "Produse indisponibile", "fraud": "Comanda posibil frauduloasa", "customer": "Clientul a modificat\/anulat comanda", "other": "Altele" } }, "cart": { "only_n_items_available": "Poti introduce numai in cos. ", "all_items_in_cart": "Toate sunt in cosul tau.", "empty_update": "Nu se poate updata un cos gol", "generic_error": "Eroare cos", "too_many_line_items_error": "Cosul tau nu poate contine mai multe decat produse", "link_expired": "Link expirat", "link_no_longer_exists": "Linkul nu mai exista", "changed": "Unul sau mai multe produse nu mai sunt disponibile. Am refacut cosul<\/a>.", "items_changed": "Unul sau mai multe produse s-au modificat.", "product_sold_out": "Produsul '' nu mai este disponibil.", "variant_not_found": "Nu poate fi gasita varianta", "shipping_address_not_required": "Acest cos nu necesita livrare", "shipping_address_invalid": "Adresa de livrare invalida" }, "storefront": { "invalid_password": "Parola incorecta, mai incearca o data." } }, "page_titles": { "products": "Produse", "shopping_cart": "Cos", "account": "Cont", "create_account": "Creare Cont", "reset_account": "Resetare Cont", "addresses": "Adrese", "order": "Comanda ", "search": "Cautare", "collections": "Coletii", "not_found": "Pagina inexistenta" }, "cart": { "discounts_with_count": " reduceri au fost aplicate" }, "challenge": { "message": "Pentru a continua dovedeste ca nu esti robot", "error": "Raspunsul tau nu a fost corect, mai incearca o data", "submit_button_text": "Trimite" } } }, "fr":{ "general": { "field": { "required": "Requis", "actions": "Les actes", "top_btn": "Haut" }, "accessibility": { "skip_to_content": "Passer au contenu", "close_modal": "Fermer (Esc)" }, "meta": { "tags": "Mots clés \"[[ tags ]]\"", "page": "Page [[ page ]]" }, "404": { "title": "404 - Page non trouvée", "subtext": "Cette page n'est pas disponible.", "link": "Retourner au magasinage" }, "pagination": { "previous": "Précédent", "next": "Suivant", "current_page": "Page [[ current ]] sur [[ total ]]" }, "password_page": { "opening_soon": "Bientôt ouvert", "login_form_heading": "Accéder à la boutique à l'aide d'un mot de passe", "login_form_password_label": "Mot de passe", "login_form_password_placeholder": "Votre mot de passe", "login_form_submit": "Entrer", "signup_form_email_label": "Courriel", "signup_form_success": "Nous vous ferons parvenir un courriel juste avant l'ouverture!", "admin_link_html": "Êtes-vous le propriétaire de la boutique? Connectez-vous ici<\/a>.", "password_link": "Entrer avec un mot de passe", "powered_by_shopify_html": "Cette boutique sera propulsée par [[ shopify ]]" }, "social": { "share_on_facebook": "Partager", "share_on_twitter": "Tweeter", "share_on_pinterest": "Épingler", "alt_text": { "share_on_facebook": "Partager sur Facebook", "share_on_twitter": "Tweeter sur Twitter", "share_on_pinterest": "Épingler sur Pinterest" } }, "search": { "no_results_html": "Votre recherche pour \"[[ terms ]]\" n'a pas généré de résultats.", "results_with_count": { "one": "[[ count ]] résultat pour \"[[ terms ]]\"", "other": "[[ count ]] résultats pour \"[[ terms ]]\"" }, "title": "Effectuez une recherche", "placeholder": "Recherche", "submit": "Recherche", "close": "Fermer (esc)" }, "newsletter_form": { "newsletter_email": "Join our mailing list", "email_placeholder": "Adresse courriel", "confirmation": "Merci pour votre abonnement", "submit": "S'inscrire", "show_me_text": "Ne me montre plus" }, "filters": { "show_more": "Voir plus", "show_less": "Afficher moins" }, "breadcrumbs": { "home": "Accueil", "create_account": "Créer un compte", "account": "Compte", "addresses": "Adresses" }, "item": { "remove": "Retirer l'objet" } }, "sections": { "header": { "top_header_login": "S'identifier", "top_header_register": "Registre", "top_header_wishlist": "Liste de souhaits", "register_dropdown": "Pas de compte? Créer un ici", "forgot": "Mot de passe oublié", "all_collection": "Toutes les collections", "world_wide_delivery": "Livraison à l'échelle mondiale", "shipping_text": "Livraison gratuite au Royaume-Uni sur des commandes de plus de 100 £", "hot_line": "Hot line" }, "menu": { "mobile_menu_tab": "Menu", "mobile_account_tab": "Compte", "mobile_settings_tab": "Paramètres" }, "slideshow": { "next_slide": "Diapositive suivante", "previous_slide": "Diapositive précédente", "pause_slideshow": "Mettre en pause le diaporama", "play_slideshow": "Jouer le diaporama", "play_video": "Lire la vidéo", "close_video": "Fermer la vidéo" }, "map": { "get_directions": "Obtenir des directions", "address_error": "Vous ne trouvez pas cette adresse", "address_no_results": "Aucun résultat pour cette adresse", "address_query_limit_html": "Vous avez dépassé la limite de Google utilisation de l'API. Envisager la mise à niveau à un régime spécial<\/a>.", "auth_error_html": "Il y avait un problème authentifier votre compte Google Maps . Créer et activer l'API JavaScript<\/a> et l'API de géocodage<\/a> les autorisations de application." } }, "blogs": { "article": { "view_all": "Voir toutes", "all_topics": "Tous les sujets", "by_author": "par [[ author ]]", "posted_in": "Publié dans", "read_more": "Plus", "back_to_blog": "Retour à [[ title ]]" }, "comments": { "title": "Laissez un commentaire", "name": "Nom", "email": "Courriel", "message": "Message", "post": "Publier le commentaire", "moderated": "Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés", "success_moderated": "Votre commentaire a été soumis avec succès. Nous le publierons sous peu, suite à notre processus de modération.", "success": "Votre commentaire a été publié avec succès!", "comments_with_count": { "one": "[[ count ]] commentaire", "other": "[[ count ]] commentaires" } } }, "cart": { "general": { "title": "Panier", "note": "Ajouter une note à votre commande", "remove": "Retirer", "subtotal": "Sous-total", "savings": "Vous économisez", "shipping_at_checkout": "Frais de port et remises calculés à la caisse", "update": "Mettre à jour", "checkout": "Procéder au paiement", "empty": "Votre panier est vide.", "cookies_required": "Activer les cookies pour utiliser le panier", "cancel": "Annuler", "edit": "Éditer", "continue_shopping": "Continuer vos achats", "view_and_edit_cart": "Afficher et modifier le panier", "processing": "En traitement...", "items_count_label" : "[[ count ]] article(s) dans votre panier", "ok" : "D'accord", "empty_page_title": "Le panier d'achat est vide", "empty_continue_html": "Cliquer ici pour poursuivre vos achats.", "clear": "Vider le panier", "recently_added_item": "Article (s) récemment ajouté (s)", "remove_item": "Enlever cet article", "here": "ici" }, "label": { "product": "Produit", "price": "Prix", "quantity": "Quantité", "total": "Total", "total_item": "Total de l'élément", "sub_total_top": "Sous-total du panier" } }, "collections": { "general": { "view_all": "Voir toutes", "clear_all": "Tout Supprimer", "no_matches": "Aucun produit ne correspond à votre recherche.", "items_with_count": { "one": "[[ count ]] item", "other": "[[ count ]] items" }, "load_more": "Charger plus", "sidebar_btn": "Filtrer par" }, "sorting": { "title": "Trier par", "manual": "En vedette", "best_selling": "Meilleurs vendeurs", "title_ascending": "A-Z", "title_descending": "Z-A", "price_ascending": "Prix: faible à élevé", "price_descending": "Prix: élevé à faible", "created_descending": "Date: récent à ancien", "created_ascending": "Date: ancien à récent" }, "filters": { "title_tags": "Filtrer", "all_tags": "Tous les produits", "categories": "Les catégories", "title": "Filtre", "color": "Couleur", "size": "Taille", "brand": "Marque", "price": "Prix", "green": "Vert", "blue": "Bleu", "red": "Rouge", "pink": "Rose", "black": "Noir", "purple": "Violet", "white": "Blanc", "orange": "Orange" }, "product_item": { "quick_shop": "Aperçu rapide", "compare": "Comparer", "wishlist": "Ajouter à la liste de souhaits" } }, "contact": { "form": { "name": "Nom", "email": "Courriel", "phone": "Téléphone", "message": "Message", "submit": "Envoyer", "post_success": "Merci de nous avoir avoir contacté. Nous vous reviendrons le plus rapidement possible.", "address": "Adresse", "telephone": "Téléphone", "title": "Écrivez-nous", "required": "Requis" } }, "customer": { "account": { "title": "Mon compte", "details": "Détails du compte", "view_addresses": "Voir les adresses", "return": "Retour aux détails du compte" }, "activate_account": { "title": "Activer le compte", "subtext": "Créez votre mot de passe pour activer le compte.", "submit": "Activer le compte", "cancel": "Refuser l'invitation", "password": "Mot de passe", "password_confirm": "Confirmer le mot de passe" }, "addresses": { "title": "Votre adresse", "default": "Par défaut", "add_new": "Ajouter une nouvelle adresse", "edit_address": "Éditer l'adresse", "first_name": "Prénom", "last_name": "Nom", "company": "Compagnie", "address1": "Adresse 1", "address2": "Adresse 2", "city": "Ville", "country": "Pays", "province": "Province", "zip": "Code postal", "phone": "Téléphone", "set_default": "Définir comme adresse par défaut", "add": "Ajouter l'adresse", "update": "Mettre à jour l'adresse", "cancel": "Annuler", "edit": "Éditer", "delete": "Supprimer", "delete_confirm": "Êtes-vous certain(e) de vouloir supprimer cette adresse?" }, "login": { "title": "Connexion", "desc": "Si vous avez un compte, connectez-vous avec votre adresse e-mail.", "email": "Courriel", "password": "Mot de passe", "forgot_password": "Mot de passe oublié?", "sign_in": "Se connecter", "guest_title": "Continuer en tant qu'invité", "guest_continue": "Continuer" }, "orders": { "title": "Historique des commandes", "order_number": "Commande", "date": "Date", "payment_status": "Statut du paiement", "fulfillment_status": "Statut du traitement de la commande", "total": "Total", "none": "Vous n'avez pas placé de commande à ce jour." }, "order": { "title": "Commande [[ name ]]", "date": "Placée le [[ date ]]", "cancelled": "Commande annulée le [[ date ]]", "cancelled_reason": "Motif: [[ reason ]]", "billing_address": "Adresse de facturation", "payment_status": "Statut du paiement", "shipping_address": "Adresse de livraison", "fulfillment_status": "Statut du traitement de la commande", "discount": "Rabais appliqué", "shipping": "Livraison", "tax": "Taxes", "product": "Produit", "sku": "SKU", "price": "Prix", "quantity": "Quantité", "total": "Total", "fulfilled_at": "Traitée le [[ date ]]", "subtotal": "Sous-total" }, "recover_password": { "title": "Réinitialiser votre mot de passe", "email": "Courriel", "submit": "Soumettre", "cancel": "Annuler", "subtext": "Nous vous ferons parvenir un courriel pour réinitialiser votre mot de passe.", "success": "Nous vous avons fait parvenir un courriel pour réinitialiser votre mot de passe." }, "reset_password": { "title": "Réinitialiser le mot de passe du compte", "subtext": "Entrez un nouveau mot de passe pour [[ email ]]", "submit": "Réinitialiser le mot de passe", "password": "Mot de passe", "password_confirm": "Confirmer le mot de passe" }, "register": { "title": "Créer un compte", "first_name": "Prénom", "last_name": "Nom", "email": "Courriel", "submit": "Créer", "password": "Mot de passe", "desc": "La création d'un compte est simple. Remplissez le formulaire ci-dessous." } }, "homepage": { "onboarding": { "product_title": "Le nom de votre produit", "product_description": "Cette partie est utilisée pour la fiche du produit. Parlez aux clients de l'allure, du ressenti et du style de votre produit. Ajoutez des détails sur la couleur, les matériaux utilisés, le dimensionnement, et où il a été fabriqué.", "collection_title": "Le nom de votre collection", "blog_title": "Le titre de votre publication", "blog_excerpt": "Votre magasin n'a encore rien bloggué. Un blog peut être utilisé pour parler des lancements de nouveaux produits, d'astuces, ou d'autres nouvelles que vous voulez partager avec vos clients. Vous pouvez regarder le blog d'e-commerce de Shopify pour trouver de l'inspiration et des conseils pour votre propre magasin et blog.", "blog_author": "Nom de l'auteur", "no_content": "Cette section ne contient actuellement aucun contenu. Ajoutez-en en utilisant la barre latérale." } }, "layout": { "navigation": { "search": "Recherche", "toggle": "développer\/réduire", "expand": "révéler", "collapse": "fermer", "all_categories": "toutes catégories" }, "cart": { "title": "Panier", "items_count": { "one": "item", "other": "items" } }, "customer": { "account": "Compte", "log_out": "Se déconnecter", "logout": "Se déconnecter", "log_in": "Se connecter", "create_account": "Créer un compte", "sign_up": "S'inscrire", "wishlist": "Liste de souhaits" }, "footer": { "social_platform": "[[ name ]] sur [[ platform ]]" }, "list_page": { "grid": "La grille", "list": "Liste" } }, "products": { "product": { "regular_price": "Prix régulier", "sold_out": "Épuisé", "unavailable": "Non disponible", "on_sale": "Solde", "quantity": "Quantité", "add_to_cart": "Ajouter au panier", "back_to_collection": "Retour à [[ title ]]", "related_title": "Produits connexes", "qty_increase": "Augmenter", "qty_decrease": "Diminution", "deal_days": "Journées", "deal_hours": "Heures", "deal_minutes": "Minutes", "deal_second": "Seconde", "select_option": "Sélectionner une option", "add_to_wishlist": "Ajouter à la liste de souhaits", "add_to_review": "Ajouter à la critique", "first_review": "Soyez le premier avis", "compare_success_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la boîte de comparaison réussie", "compare_exist_msg": "[[ product_title ]] existe dans la boîte de comparaison", "compare_cart_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la liste de souhaits réussie", "compare_remove_msg": "[[ product_title ]] a été supprimé de la boîte de comparaison", "comparing_box": "Boîte de comparaison", "compare_no_items": "Il n'y a aucun élément dans la boîte de comparaison", "wishlist_success_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la liste de souhaits réussie", "wishlist_exist_msg": "[[ product_title ]] existe dans la liste de souhaits", "wishlist_cart_msg": "[[ product_title ]] a ajouté au panier", "wishlist_box": "Liste de souhaits", "wishlist_remove_msg": "[[ product_title ]] a été retiré de la liste de souhaits", "wislist_no_items": "Il n'y a aucun élément dans la liste de souhaits", "upsell_cart_msg": "\"[[ product_title ]]\" a ajouté à la liste de souhaits réussie", "upsell_block_title": "Souvent acheté avec \"[[ product_title ]]\"", "upsell_cart_qty": "[[ count ]] article", "upsell_product_page_title": "Vous aimerez peut-être aussi ces produits", "upsell_checkout_btn": "Caisse", "share": "Partager le produit", "share_on_facebook": "Partager sur Facebook", "share_on_twitter": "Partager sur Twitter", "share_on_pinterest": "Partager sur Pinterest", "share_on_google": "Partager sur Google+", "share_on_linkedin": "Partager sur LinkedIn", "availability": "Disponibilité", "in_stock": "En stock", "out_of_stock": "En rupture de stock", "quick_overview": "Rapide vue d'ensemble", "details": "Détails", "reviews": "Avis", "tags": "Tags du produit", "options": "Les options", "vendor": "Vendeur", "features": "Les traits", "size_chart": "Tableau des tailles", "sale_left_text":"[[ sales ]] VENDU. SE DÉPÊCHER! SEULEMENT QUELQUES GAUCHE!", "checkout_text": "Paiement sécurisé et approuvé avec" }, "upsell": { "recommend_text": "Quelqu'un a acheté un", "minute_ago": "il y a quelques minutes" } }, "gift_cards": { "issued": { "title_html": "Votre carte-cadeau [[ shop ]] d'une valeur de [[ value ]]!", "subtext": "Voici votre carte-cadeau!", "disabled": "Désactivée", "expired": "Expirée le [[ expiry ]]", "active": "Expire le [[ expiry ]]", "redeem_html": "Entrez ce code lors du paiement pour utiliser votre [[ value ]] carte-cadeau", "shop_link": "Boutique", "print": "Imprimer ce bon d'achat", "remaining_html": "[[ balance ]] restant", "add_to_apple_wallet": "Ajouter à Apple Wallet" } }, "date_formats": { "month_day_year": "%d %B, %Y" } } }